Over mij

Cas van der Veen

Mijn visie

Mijn hartstocht moet kabinetten en meubilair in het leven roepen. Als ik u kan maken lachen, enkel van een aardige kop thee met me glimlachen of genieten toen zal ik mijn beste voor u doen.

Voor me is het belangrijkste aspect van het ontwerpproces het ontwerp van het kabinet. Dit is wat me gemotiveerd houdt, opgewekt, en opgewekt om voor meer terug te komen. Zo aan me is het eenvoudig dat.

In deze blog die ik me op het binnenlandse ontwerp van muurkabinetten en meubilair heb geconcentreerd. In mijn vorige blog maakte ik een kleine lijst voor mijn schoonvader. Dit één ontwierp ik om de verjaardag van mijn moeder te vieren. Het had een kleine lijstbovenkant en werd gemaakt van een zeer oud hout.

Deze blog is ook over meubilair. Ik concentreer me bij het ontwerpen van meubilair en kabinet. Het heel wat meubilair dat ik ben niet voor verkoop heb gemaakt. Ik houd van materiaal te ontwerpen en te bouwen. Dit is de eerste blog ik op mijn blog post.

In sociale media, kunt u me op Facebook als Cas, of op Google Plus als Cas van der Veen vinden.

Ik ben een binnenlandse ontwerper en ik roep douanekabinetten voor commerciële cliënten in het leven. Ik houd van doend de kabinetten van de douanemuur, aangezien het me een verbazende betekenis van tevredenheid geeft en ik met mijn cliënten krijg werken om uniek iets en iets tot stand te brengen die zullen duren. Ik specialiseer me in het ontwerp van het douanekabinet voor commerciële projecten. Voor meer informatie, te bezoeken gelieve mijn blog. Gelieve te geven me a als als u mijn ontwerpen het interesseren vindt. Ik zal met om het even welk groottekabinet werken, maar het muurkabinet ik het beroemdst ben voor is het „Vorkbeen“ kabinet (dat het gemeenschappelijkste type in Nederlandse architectuur is). Mijn cliënten vertellen me, die als ik een muurkabinet van een bepaalde grootte kan maken dat het het enige muurkabinet is dat zij ooit zal moeten om voor hun commerciële projecten kopen. Ik werk in hetzelfde gebouw zoals mijn vrouw: Ik leef in Kast.

Mijn motto is „u kan hen voor goed gebruiken, maar zij zijn best voor slecht!“

U kent oud zeggend de „beste manier te leren het Nederlands door te doen“ is? Zo besliste ik te proberen om u te onderwijzen hoe te om een aardig muurkabinet te bouwen. Deze blog was begonnen omdat mijn Nederlandse vrienden niet iets uit muurkabinetten hebben kunnen maken. Mijn raad moet met een kleiner groottekabinet beginnen dat de lading van de keukenkasten kan behandelen.

De eerste stap is te berekenen welk kabinet uw muurkabinetten zal huisvesten. U zou eerst moeten vragen welk type van kabinetten u hebt en dan ziet welk kabinet voor de muur van uw keuken aangewezen is. Het type van kabinet kan variëren maar de belangrijkste kenmerken zijn de volgende:

Type van kabinet: Keuken of niet-keuken De belangrijkste functie van een muurkabinet is voedsel op te slaan.